C.A.R. Crișana - o poveste de succes, care a început în anul 2002, continuând și astăzi. Debutând îndrăzneț, când un grup de inițiatori încă nedeprinși cu exigențele economiei de piață, încrezători însă în virtuțile asocierii având ca temei solidaritatea, au creat C.A.R. a Sindicatelor Brădene I.F.N. Instituția a crescut încet dar sigur, susținându-se pe regulile prudențialității oricărui exercițiu financiar sănătos. Inițiatorii s-au pierdut în anonimat, povestea a continuat însă, slujind o morală a binelui reciproc, acesta reprezentat fiind de necesitatea creditării celor peste 600 de angajați ai S.C.Volane Brad( actuala S.C Key Safety Sistems-RO S.R.L.), în marea lor majoritate oameni tineri, cu nevoi materiale importante, inerente oricărui început într-o viață de familie.

Toate acestea se petreceau în perioada plină de incertitudini a anilor de la începutul noului secol, care pentru sceptici însemna sfârșitul lumii, pentru optimiști începutul unei ere.

Povestea a devenit adevăr pentru că a înfruntat realitatea socială dificilă, ajutându-i pe toți cei care cred că „unde-s doi puterea crește”!

Casa a evoluat treptat, s-a dezvoltat prin acordarea celor mai avantajoase împrumuturi, simplificând procedurile de acordare a acestora.

Accesibilitatea a sporit mereu numărul membrilor săi, acest fapt generând optimizarea activității prin: creșterea fondurilor disponibile, diversificarea tipurilor de împrumuturi, extinderea perioadelor de rambursare, perfecționarea profesională a angajaților Casei, dotarea acesteia cu logistică performantă.

Cum stă bine omului cumpătat, toate acestea s-au realizat în condiții modeste, improvizate uneori, cu cheltuieli infime și eficiență ridicată.

După zece ani, de la sfârșitul lui 2012 Casa , redenumită C.A.R. Crișana I.F.N.(numele unei cunoscute instituții bancare brădene din perioada interbelică), respira aerul modernității în noul sediu din Municipiul Brad, str.1Iunie, bl.B10, ap.15, parter.Spațiul este dotat cu aparatură de calcul performantă, sistem de supraveghere unitar, mijloace și materiale de informare complete.

Personalul calificat și prevenitor întregește în mod fericit o ambianță care convinge și atrage .Convinge prin soliditatea și stabilitatea financiară , prin exercițiul activității cotidiene; atrage prin diversitatea tipurilor de împrumuturi și prin modalitățile de conciliere a situațiilor de impas pe care le cunosc unii dintre debitori, nu toate datorate unei situații sociale incerte. Deoarece interesul dumneavoastră constant se manifestă pentru tipurile de împrumuturi oferite și pentru facilitățile de restituire ale acestora, ne străduim sa răspundem celor mai îndrăznețe proiecte de viață ale dumneavoastră. Responsabilitatea constantă, exigența sporită în gestionarea fondurilor Casei au determinat creșterea numărului de membrii și a veniturilor acesteia, astăzi C.A.R. Crișana având raitingul de clasificare maxim(A 1.1.1.).

Aflăm și în viitor, urmare a consolidării C.A.R. Crișana și a îmbogățirii experienței în relația cu partenerii sociali, modalități noi de satisfacere a trebuințelor materiale tot mai complexe ale celor pentru care am devenit o speranță.

Cautați-ne! Vom continua împreună această frumoasă, adevărată și folositoare poveste.

Adresa: Str. 1 Iunie bl.B10, ap.15, Brad, jud. Hunedoara